Hotels Riga

Hotels Riga

Het Viesnica hotel in Riga

Hotels zijn zeker te vinden in Riga. Als je op zoek bent naar een accommodatie in Riga, zijn er drie belangrijke opties: je kunt kiezen uit hotels, hostels en appartementen. Bijna alle hotels in Riga zijn relatief nieuw – gerenoveerd of gebouwd tijdens de laatste 10-20 jaar.

Welke hotels Riga?

Riga heeft echt alles als het gaat om hotels. Je kunt verblijven in een ultra modern design hotel in de oude stad of een prachtige suite met een eigen terras en jacuzzi als je het niet erg vindt om wat meer van je zuurverdiende geld uit te geven. Als je low budget wilt reizen kun je kiezen uit tal van B & B’s, hostels en zelfs een paar recent geopende low cost hotels.

Uiteraard zal je in de zomer meer betalen voor een accommodatie dan in de winter, maar veel hotels hebben een moeilijke tijd gehad door de huidige financiƫle crisis, dus ze bieden nu goede prijzen om reizigers te trekken en het is dus zeker de moeite waard om wat rond te shoppen voor de beste deal. De meeste hotels hebben hun prijzen sterk verlaagd.
Veel buitenlanders zijn verbaasd over de hoge kwaliteit van de accommodaties in Riga. Sommige hotels in Riga behoren tot de top tien van de wereld. De meeste van de hotels waar je kunt verblijven, zijn gevestigd in Riga Center. Dat betekent dat de bezienswaardigheden, musea en restaurants zich allemaal op loopafstand verbinden.