Vliegtickets Riga

Vliegen naar Riga kan al vanaf 40 euro voor een ticket. Sommige prijsvechters bieden voor deze prijs al een ticket aan. Vliegtickets Riga hoeven niet duur te zijn.

Welke maatschappijen bieden vliegtickets Riga aan?

vliegtickets riga

Vlieg met bijvoorbeeld Wizz airlines voordelig naar Riga

Frequente vluchten naar Riga International Airport, hebben de stad Riga tegenwoordig gemakkelijk gemaakt om te bereiken. Riga International Airport (RIX) is veruit de grootste luchthaven van de drie Baltische staten Estland, Letland, Litouwen en daarnaast is Riga International airport, een van de snelst groeiende luchthavens in de wereld.

Vliegtickets Riga zijn mogelijk als directe vluchten vanaf Nederland met Air Baltic en Wizz Air. Ook zijn er nog andere luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Riga zoals; Aeroflot , SAS, LOT, Lufthansa , Austrian Airlines, Air France, Alitalia en Czech Airlines.

De Letse hoofdstad is daarnaast ook te bereiken vanaf de meeste grote Europese steden. AirBaltic reist naar meer dan dertig bestemmingen, waaronder Barcelona en Parijs, Moskou en Wenen. Wie op zoek is naar goedkope vluchten naar Riga, zal blij zijn te weten dat Ryanair vliegt naar Riga vanaf het Verenigd Koninkrijk en Ierland en vanuit Düsseldorf. Met Easyjet kun je vanaf Berlijn naar Riga vliegen. Vliegtickets Riga worden dus via vele maatschappijen aangeboden.
Vanuit Nederland vlieg je in 2 u. 15 min naar Riga. De maatschappij die 12 vluchten per week naar Riga verzorgt vanuit Schiphol, is AirBaltic. Ook zijn er vluchten mogelijk vanuit Eindhoven naar Riga. KLM biedt ook vluchten aan vanuit Amsterdam.

Aanbiedingen op vliegtickets Riga zoeken

Vliegtickets Riga verschillen vaak in prijs en kwaliteit. Raadzaam is, wanneer je op zoek bent naar een goedkoop ticket, dat je het internet afspeurt bij vergelijkingssites voor vliegtickets. Sommige prijsvechters zoals Ryanair hebben vaak leuke, aantrekkelijke aanbiedingen waarbij tickets voor een spotprijs worden verstrekt.

Riga Airport ligt op ongeveer 13 km van de stad Riga. Er is geen treinverbinding vanuit de stad, maar er is een busdienst van buiten het terminalgebouw. De reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten en de kosten zijn 0,20 LVL. Er zijn ook taxi’s beschikbaar buiten het terminal gebouw. De reis met de taxi duurt ongeveer 25 minuten en kost ongeveer 5 LVL.