Riga Centrale Markt

Riga Centrale Markt

Gezellige drukte op de Riga Centrale Markt

Riga Centrale Markt is de meest kleurrijke en gevarieerde markt in Letland ! Je kunt niet dichterbij de Letse cultuur en tradities komen dan in de Centrale Markt. Handelaren verkopen hier hun typische en unieke producten en je kunt er heerlijke eten proeven en kennis maken met de smaken van Letland.

Wat is de Riga Centrale Markt?

Riga Centrale Markt is een van de grootste en meest moderne marktplaatsen op het Europese continent. 80 000-100 000 mensen bezoeken dagelijks de Riga Centrale Markt . De markt is een populaire plek om te winkelen en er wordt bijna alles aangeboden. Het heeft een groot assortiment aan goederen die door Letse boeren en fabrikanten worden geleverd. Je vindt er een breed scala aan vis en vlees , evenals seizoensgebonden fruit , bessen , groenten en andere natuurlijke producten.

Riga Centrale Markt

Op de Riga Centrale Markt vind je veel plaatselijke producten.

Het is ook mogelijk om hier dingen te kopen die gemaakt zijn door de plaatselijke ambachtslieden zoals met de hand gemaakt gebreide sokken, sjaals, mutsen en andere nuttige dingen en souvenirs . Bovendien kunt u onderhandelen over de prijs . Riga Centrale Markt kun je bijna alles wat je nodig zou kunnen hebben tegen zeer voordelige prijzen vinden!
Deze unieke plek ligt vlakbij het centrum van Riga , enkele tientallen meters van de oude binnenstad aan de oever van de Daugava. De Riga Centrale Markt is 72.300 vierkante meter breed, met meer dan 3.000 stands. Vrijwel alles is te koop bij Riga Centrale Markt, met inbegrip van nationale souvenirs, mozaïeken, etc. En je kunt hier ook heerlijk eten en de lekkere lokale gerechten proberen die je nooit ergens anders zult vinden.

Riga Centrale Markt is ontworpen in 1922 en eindelijk geopend in de jaren 1930. Deze Riga Centrale Markt echt één van de must see plekken in Letland. Waar wacht je nog op? Bezoek Riga Centrale Markt , je zult het geweldig vinden .